Omval 2022

Vill du byta till Fria under omvalet?

Då har du kommit rätt! Här samlar vi information om omvalet samt omvalet i stort som både du som sökt till oss samt du som funderar på att byta till oss kan ta del av. Har du frågor kring ditt omval, kontakta oss direkt så hjälper vi dig! När vår chatt är öppen når du oss via chattikonen längst ner till höger här på sidan.

Maila oss! »Ring oss!»

För att få reda på mer om omvalet för den skolan som du har sökt till eller den skolan som du vill veta mer om, klicka på respektive skolas knapp. Där har vi samlat information om omvalet för dig som både sökt till oss men också för dig som funderar på att byta till Fria.

På varje skolas hemsida presenteras alla omvalsaktiviteter och du finner både datum och tider för Uppstartsträff, Öppet Hus, Prova på-träning och Prova-på dagar.

Kalmar Fria Läroverk»Karlshamn Fria Läroverk»Karlstad Fria Läroverk»Linköping Fria Läroverk»Malmö Fria Läroverk»Norrköping Fria Läroverk»Ystad Fria Läroverk»

Har du frågor om omvalet?

Skicka ett DM till oss på Instagram eller chatta med oss direkt här på hemsidan. När vår chatt är öppen når du oss via chattikonen längst ner till höger här på sidan. Vi hörs!

Maila oss!»Ring oss!»