Digitalt Öppet Hus – 24 november kl. 18

Välkommen på Öppet Hus hos oss på Ystad Fria Läroverk! Här har du chansen att lyssna på vår konceptpresentation om hur vi arbetar med ambitiösa studier och träning, se en digitala rundvandring och ta del av filmer från verksamheten. Efter presentationen har du möjlighet att ställa frågor till oss som vi besvarar live. Välkommen!


Kl. 18:05

Presentation om vårt koncept (ambitiösa studier och träning) » ANSLUT HÄR

Efter presentationen finns möjlighet att ställa frågor.


Rundvandring i våra lokaler

Så här ansluter du till mötet

Från mobil eller surfplatta
Om du ansluter från en mobil eller surfplatta kommer du när du klickar på länken bli ombedd att ladda ner Zoom’s app från App/Play store. Ladda hem den och klicka eventuellt på länken igen. Du kan också ladda hem appen i förväg genom att söka på Zoom i App/Play store.

Från dator
När du ansluter till ett Zoom-möte för första gången från en dator kommer du att bli tillfrågad om att ladda ner Zooms applikation. Det är enkelt i samtliga webbläsare och här följer beskrivningar på hur man gör det i Mozilla Firefox och Google Chrome:

Mozilla Firefox Google Chrome
Klicka på “spara fil” och följ instruktionerna i den orangea rutan.
Google Chrome ska starta nedladdningen av filen automatiskt och den kommer upp i menyn som på bilden ovan.
Klicka på Zoom_launcher.exe för att installera Zoom. Om du får upp en popup-ruta med frågan om du verkligen vill installera programmet så välj att göra det.

Skulle applikationen inte gå att installera går det bra att ansluta till mötet i webbläsaren. Klicka på länken ”Click here” och sedan på ”Join in browser”.