Skolan


Linköping Fria Läroverk är skolan för ambitiösa studier och träning. Vårt mål är att du ska må bra och prestera så bra som möjligt i skolan. Därför lägger vi stort fokus på fysisk aktivitet.

Hos oss kan alla elever träna. Det spelar ingen roll om du aldrig tidigare har tränat eller om du vill bli bäst i världen på din idrott. Vi organiserar schemat utifrån att du ska ha möjlighet att träna under skoldagen, helst flera gånger i veckan. Vi gör också satsningar för att du ska kunna äta en bra och näringsrik lunch varje dag. Forskningen visar att det som leder till bäst kunskapsutveckling är höga förväntningar och lärarledd undervisning i en trygg inlärningsmiljö. Därför är just detta våra ledord när det kommer till undervisningen och dina studier.

Vi brinner för att göra dig till den bästa versionen av dig själv. Här får du duktiga lärare, undervisning av hög kvalitet, bra stämning och utrymme för träning under skoldagen. Det ger dig de bästa förutsättningarna för en riktigt bra gymnasietid och för en bra framtid!