Kampsport


Vi erbjuder en kampsportsutbildning som är väldigt bred. Vi vänder oss både till nybörjare och till de som redan är aktiva inom idrotten.

Vi samarbetar med Idrottsföreningen APEX Kalmar och du som elev har möjlighet att prova på flera olika kampsporter. Vi erbjuder både thaiboxning, brasiliansk jiu-jitsu (BJJ), taekwondo, mixed martial arts (MMA) och karate.

Själva kampsportsträningen sköts av utbildade instruktörer och ser olika ut beroende på vilken sport man fokuserar på men utbildningen inkluderar även generell träningslära. Vi vill att våra elever både ska lära sig om sin idrott men även förstå varför saker händer och hur man blir bättre. Det handlar om att förstå helheten och hur allt hänger ihop.


Profil
Träna på skoltid och prova-på både thaiboxning, brasiliansk jiu-jitsu (BJJ), taekwondo, mixed martial arts (MMA) och karate.


NIU (uttagning krävs)
Träna på skoltid, på elitnivå, och utöva thaiboxning eller brasiliansk jiu-jitsu (BJJ).

För att bli antagen till NIU krävs det att du ansöker om att få komma på uttagning. Ansökan ska vara Specialidrottsförbundet tillhanda senast den första december året innan du börjar gymnasiet. Läs mer här och ansök här.