Bröllopsvisning i Malmö

Fria Läroverkens årliga Bröllopsvisning gick av stapeln i dagarna och det var Malmöskolans Frisörelever som stod bakom arrangemanget. Ett 60-tal modeller med brudar, brudgummar, tärnor och brudnäbbar tog plats på scen under kvällen och visade upp vackra brudklänningar och hårkreationer på temat Bröllop.

– Det var en lyckad och glädjefylld kväll med fina bruduppsättningar på olika teman. Det var både romantiska, klassiska, sportiga och dramatiska håruppsättningar med tillhörande hårsmycken som tiaror, kronor och blommor, säger Anneli Molander, lärare på skolan.

Visningen som var en del av ett projekt som eleverna jobbat med under våren, anordnades i samarbete med skolans Hotell- och turismprogram. Eleverna på HT-programmet stod för lokalens utsmyckning och arbetade även med garderob, bar och värdskap under kvällen.

– Vi vill tacka Proms and Weddings för lånet av alla fina brudklänningar samt gymnasiet Hvilans duktiga florister som skapade vackra brudbuketter till kvällen, avslutar Anneli Molander.

Se fler bilder från Bröllopsvisningen här