Frias sommarinfo

Hej!

Hoppas du har ett riktigt härligt sommarlov.

Frågor?

Har du frågor kring ditt gymnasieval? Välkommen att kontakta vår sommarjour Olle. Jouren bemannas vardagar mellan klockan 09:00-13:00 och nås på 010-205 17 10info@laroverken.se och via DM på Instagram och Facebook. Vi på skolan har under tiden sommarlov och är tillbaka den 27 juli. Då nås vi som vanligt igen på 040-650 75 50 eller malmo@laroverken.se.


Är du antagen till Fria?

Grattis! Skolan startar måndagen den 17 augusti klockan 09:00. Personalen välkomnar samtliga elever i årskurs 1 vid skolans entré. Du kommer att få bekanta dig med skolan, dina nya klasskamrater och din mentor. Dagen kommer också att innehålla en hel del praktisk information. Matsalen är öppen och du har möjlighet att äta dagens lunch. Vi slutar cirka klockan 13:00. Håll utkik i din brevlåda i början av juli, då skickar vi över mer information om skolstarten.

Är du intresserad av att byta till Fria?

Vi har ett fåtal lediga platser kvar. Om du vill göra ändringar i din ansökan kan du göra ett så kallat sent omval. Kontakta sommarjouren (se kontaktuppgifter högre upp) så berättar vi mer.