Fotboll


Träningen på skolan är individuellt anpassad för att utveckla just dig och dina utvecklingsområden och vi lägger stor vikt på teknik- och positionsanpassad träning. Instruktörer är Fredrik Wiklund, Martin Jacobsson och Jonathan Johansson. Träningarna bedrivs på Linköpings Arena och i Campushallen.

Vi strävar efter att ha en god och nära relation till alla klubbar i Linköping med omnejd. Du som spelare skall känna att vi jobbar för dig och att vi arbetar för en optimal miljö för Din bästa utveckling. De klubbar som representeras av våra spelare blir självfallet extra viktiga för oss. Vi är alternativet där du ska kunna spela kvar i ditt klubblag, slippa långa resor, få tid för återhämtning, kompisar och skola. Detta i kombination med din fotbollssatsning. Vi har en aktiv roll i samverkansgrupper kring herrfotbollen i Linköping. På damsidan har vi sedan många år tillbaka ett utvecklat och nära samarbete med damallsvenska LFC.


Träningstillval
Sök till ett av våra program via gymnasieantagningen och ange Fotboll som ditt tillval/inriktning.


NIU
För att bli antagen till NIU krävs det att du ansöker om att få komma på uttagning. Ansökan ska vara Specialidrottsförbundet tillhanda senast den första december året innan du börjar gymnasiet. Länk till ansökan.