Rektor


Först och främst vill jag hälsa dig välkommen till oss på Karlshamn Fria Läroverk. Vårt motto är att ha en personlig prägel på vår skola där eleverna har en naturlig närhet till lärare och personal. Som elev här kommer du att möta en engagerad och kompetent personalgrupp och skolledning som ser det som en självklarhet att möta varje enskild elev på deras villkor.

Karlshamn Fria Läroverk erbjuder både studieförberedande pro­gram och yrkesprogram. Vi arbetar i olika former kring projekt, både inom programmen och över programgränserna. Vi har en filosofi kring idrott där valmöjlig­het och variation ska skapa intresse för din hälsa och din idrottsutövning. Med fem minuter till resecentrum med tåg och bussar, handelscentrum med butiker och restauranger är vi ett attraktivt utbildningsalternativ i centrala Karlshamn.

De som väljer att utbilda sig hos oss väljer en skola där kreativitet och kunskap är tydliga ledord. Att få leda och verka på Karlshamn Fria Läroverk är oerhört inspirerande! Vill du veta mer om oss? Du kan alltid boka ett besök och hälsa på oss här på skolan.

Christina Persson, rektor Karlshamn Fria Läroverk