Öppet Hus

Välkommen på Öppet Hus hos oss på Karlshamn Fria Läroverk! Här har du chansen att träffa våra engagerade lärare, instruktörer och elever samt få information om våra olika program och träningstillval. Presentationen startar 17.35 och efter den har du möjlighet att livechatta med oss.


 1. Klicka »HÄR (länk publiceras inom kort)

 2. Anslut till mötet

  Från dator
  När du ansluter till ett Zoom-möte för första gången från en dator kommer du att bli tillfrågad om att ladda ner Zooms applikation. Det är enkelt i samtliga webbläsare och här följer beskrivningar på hur man gör det i Mozilla Firefox och Google Chrome:

  Mozilla Firefox Google Chrome
  Klicka på “spara fil” och följ instruktionerna i den orangea rutan.

  Google Chrome ska starta nedladdningen av filen automatiskt och den kommer upp i menyn som på bilden ovan.

  Klicka på Zoom_launcher.exe för att installera Zoom. Om du får upp en popup-ruta med frågan om du verkligen vill installera programmet så välj att göra  det.

   

  Skulle applikationen inte gå att installera går det bra att ansluta till mötet i webbläsaren. Klicka på länken ”Click here” och sedan på ”Join in browser”.

  Från mobil eller surfplatta
  Om du ansluter från en mobil eller surfplatta kommer du när du klickar på länken bli ombedd att ladda ner Zoom’s app från App/Play store. Ladda hem den och klicka eventuellt på länken igen. Du kan också ladda hem appen i förväg genom att söka på Zoom i App/Play store.