Modig och uthållig

Malmö Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Som elev hos oss ska du därför räkna med att lägga tid inte enbart på studierna utan också på träning. Välkommen!

Bild

Våga vara ambitiös

När du börjar på Malmö Fria Läroverk är det viktigt att du vågar sätta höga mål. När du gör det, kan du förvänta dig att bli stöttad för att lyckas – så att du tre år senare kan lämna gymnasiet som den bästa versionen av dig själv

Bild

Orka hela vägen

Malmö Fria Läroverk brinner för att alla elever ska träna och ha en god fysik. Forskningsresultat från hela världen visar att den som håller sig fysiskt aktiv också presterar bättre i skolan. Du tar dina studier på allvar, och träning gör att du kan koncentrera dig bättre när du pluggar.

Bild

Våra idrottstillval

För oss är det viktigt att du hittar ditt sätt att orka hela vägen. På Malmö Fria Läroverk finns därför något för alla. De som vill har möjlighet att idrotta på skoltid. Hos oss får du utveckla både teoretiska, praktiska och personliga egenskaper. Läs mer om våra idrottstillval här.

Öppet Hus

15 november kl. 17-19
5 december kl. 17-19
24 januari kl. 17-19


Prova på-dagar

Anmäl dig genom att skicka namn, vilket program och datum du är intresserad av till: maria.gustafsson@laroverken.se


Ansökan till NIU i Fotboll

För att bli antagen till NIU krävs det att du ansöker om att få komma på uttagning. Ansökan ska vara Svenska Fotbollförbundet tillhanda senast den 1 december. Här ansöker du.


Uttagning till NIU i Fotboll

Måndag den 17/12 Urval 1
07.45 Samling Kombihallen
08.00-10.30 Kombihallen

Måndagen den 14/1 Urval 2
07.45 Samling Kombihallen
08.00-10.30 kombihallen Lunch från 11.30
12.00-13.00 Intervjuer
13.30-15.00 Kombihallen


Vårfest

11 april kl. 16:30-18:30


Våra program

+ Samhällsvetenskap
+ Naturvetenskap

+ Ekonomi
+ Barn och fritid
+ Handel och administration
+ Hantverk, Frisör

+ Hotell och Turism


Intresseanmälan

Ladda ner vår broschyr

Du kan läsa vår broschyr direkt i webbläsaren eller ladda ner den till din dator.

Öppna broschyr