Estet

Estetik och media

Här på Fria Läroverken håller vi jämna steg med utvecklingen och ligger gärna lite i framkant. Tidningar, radio, TV, gamla medier i en ny tid. Mediebranschen förändras hela tiden, äldre medier anpassas och nya kommer till. Här på Fria Läroverken håller vi jämna steg med utvecklingen och ligger gärna lite i framkant. Facebook, Instagram, Youtube och andra sociala medier spelar en allt större roll i medievärlden, vilket naturligtvis måste speglas i den utbildning vi erbjuder.

Vi kommer som tidigare att skriva slagkraftiga journalistiska texter, ta fantastiska foton och spela in rafflande filmer, men nu är det publicering på de sociala nätverken som gäller. Fota och låt dina följare kommentera ditt verk, skriv en spännande text och få förslag på en uppföljning av dina läsare. Spela in en film, få coachning av din lärare, lägg upp den på Youtube och se antalet tittare växa.

Välkommen till ett nytt spännande år på Estetiska programmet hos oss.

Studera på Fria Läroverken?

Vill du börja hos oss eller bara veta mer? Skicka en intresseanmälan!

Intresseanmälan

Tidningar, radio, tv, gamla medier i en ny tid. Mediebranschen förändras hela tiden, äldre medier anpassas och nya kommer till. Förutsättningarna för medier har ändrats drastiskt de senaste åren och inget tyder på att dessa förändringar kommer upphöra.

Traditionella medier som tidningar, radio och TV får tänka i helt nya banor för att försöka hålla jämna steg med den digitala utvecklingen med bland annat bloggar, podcaster och sociala medier.
Här på Fria Läroverken håller vi jämna steg med utvecklingen och ligger gärna lite i framkant. Facebook, Instagram, Youtube och andra sociala medier spelar en allt större roll i medievärlden, vilket naturligtvis måste speglas i den utbildning vi erbjuder. De flesta elever drömmer inte längre om programledarjobb och att bli journalist utan det är snarare ”youtuber” eller bloggare man vill bli.

Vi kommer som tidigare att skriva slagkraftiga journalistiska texter, ta fantastiska foton och spela in rafflande filmer, men nu är det publicering på de sociala nätverken som gäller.

Fota och låt dina följare kommentera ditt verk, skriv en spännande text och få förslag på en uppföljning av dina läsare. Spela in en film, få coachning av din lärare, lägg upp den på youtube och se antalet tittare växa.

Välkommen till ett nytt spännande år på Estetiska programmet hos oss.